Război între Ponta şi ministrul Grigorescu, pe Facebook

Ministrul energiei Victor Grigorescu şi fostul premier Victor Ponta se războiesc pe Facebook. Ponta a comentat situaţia lui Grigorescu, anchetat de ANI, pentru că ar fi închiriat un site cu aproape 200 de mii de euro, sumă pe care nu a trecut-o de la început în declaraţia de avere.

Grigorescu i-a răspuns la fel de dur. „Stimate Domnule Victor Ponta, cred că nu v-ar strica puțină reținere! După modul în care dumneavoastră și miniștrii dumneavoastră ați gestionat situația la Complexul Energetic Oltenia cred că ar fi mai potrivit să fiți mai reținut, nicidecum să vă gândiți să candidați pe primul loc pe listele electorale ale unui județ care va suferi multă vreme din cauza dumneavoastră. Ați lăsat în urma un dezastru financiar și o companie la limita falimentului. Am reușit să salvăm tot ce se poate salva, în ciuda campaniei permanente de denigrare pe care ați dus-o.
Înțeleg că vă doare că am închis nenumărate pușculițe electorale. Dar, spre deosebire de dumneavoastră și miniștrii din guvernul dumneavoastră, cred că miniștrii guvernului Cioloș sunt capabili să își asume ceea ce fac și să răspundă pentru faptele lor“, a scris acesta pe Facebook.

Vizualizări: 1,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: