Războiul comentariilor dintre Roşca şi Ciurel continuă. Un nou atac!

Nelu Roşca, liderul sindical de la Roșiuța, a declarat că Laurențiu Ciurel i-a modificat comentariul pe care l-a postat pe blogul acestuia, strecurându-i greşeli de scriere. După ce mai mulți lideri „și-au făcut de cap“ pe blogul fostului director al CE Oltenia, la câteva zile a postat și Ciurel un comentariu. El continuă atacul la Nelu Roșca, spunând că liderul sindical a venit la el și i-a cerut ajutorul pentru a-l „termina“ pe Severus Militaru.

Totul a început după ce Nelu Roșca a postat pe blogul lui Ciurel un comentariu la un articol în care fostul director scria că liderul sindical s-a pus în genunchi și l-a rugat să-l facă jurist. În comentariul care apare postat, și care a dus la alte comentarii ale colegilor de sindicat, sunt multe greșeli de scriere pe care Roșca susține că nu le-a făcut, dar le-a pus Ciurel. Pentru a demonstra, Roșca a trimis presei fotografie cu comentariul așa cum a fost postat de el. Spune că i-a făcut o poză pentru că știa cu cine are de-a face. Cât despre statul în genunchi pentru  funcție, liderul din Motru spune că este „o minciună frustrantă“.

„E greu să nu intri în mocirlă“

A urmat și comentariul lui Laurențiu Ciurel. Nu spune clar dacă a modificat comentariul, dar spune că Roșca i-a cerut ajutor pentru a-l termina pe Militaru. Asta era în trecut deoarece lucrurile s-au schimbat între timp, iar cei doi, Militaru și Roșca, au din nou o relație bună. „N-aveam nimic cu micuțul Roșca, de-aia nici nu i-am pomenit numele. M-a ajutat enorm, aproape fără să-i cer, a venit la mine să-l ajut să-l termine pe unul Militaru, fost deputat PDL și mâna dreaptă a lui Condescu. N-aveam cum sa-l ajut, nu cunoșteam pe nimeni la Motru, era noiembrie 2014 şi urmau alegeri. Am aflat peste luni de zile că omul era nașă-său. I-am șters cel puțin trei comentarii. Pană la urmă al patrulea a scăpat. S-a autoaccidentat iremediabil, să zic așa. Dacă vreau să șterg, șterg. Nu cred că o să trăiesc din bloguri. Apăs butonul si gata. Să-şi facă blog. Acest comentariu de răspuns este ultimul, despre acești băieți. Am vrut să clarificăm, dar e greu să nu intri în mocirlă, vorba dlui Cioloș“, a scris Ciurel.

Galerie foto



Vizualizări: 959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: