Razie în Târgul Auto

Duminică, 14 februarie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor şi Poliţiei Municipiului Tg. Jiu, în colaborare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi, au organizat şi desfăşurat o acţiune  în târgul auto din municipiul Tg. Jiu, pentru a verifica dacă agenţii economici derulează acte de comerţ ilicit.

Un bărbat de 49 de ani din Tg. Jiu, Andrei V., oferea spre comercializare telefoane mobile folosite, încărcătoare telefoane şi alte accesorii. S-a constatat că acesta nu avea documente de provenienţă pentru 37 de telefoane şi 81  încărcătoare, în valoare estimativă de 4.200 lei. Bunurile comercializate au fost ridicate în vederea confiscării, totodată bărbatul fiind sancţionat cu amendă  în valoare de 1.500 lei,  conform prevederilor Legii nr. 12/1990 republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

O altă persoană, Ion P., de 46 de ani, din comuna Teleşti, oferea spre vânzare  6 telecomenzi, 3 sisteme GPS, un receiver, un DVD digital, un Modem, 2 magazii CD-uri, o sursă de calculator şi 14 încărcătoare de telefon mobil, în valoare estimativă de 1.300 lei, pentru care nu deţinea documente de provenienţă. Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă în valoare de 1.500 lei, iar bunurile comercializate au fost ridicate în vederea confiscării.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: