Trei medici fără concurs la un spital din Gorj

Cel mai mare spital din Gorj are nevoie, în această perioadă, de medici. Trei doctori vor fi angajați fără concurs, contractele lor de muncă expirând odată cu încetarea stării de alertă.
Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu caută doi specialiști pentru secțiile Pediatrie și Neonatologie și un medic primar la secția de Boli Infecțioase, acolo unde sunt tratați bolnavii de Covid-19.

Candidații pot depune dosarul electronic, până la data de 21 august, ora 13.30. „În situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba practică/interviu”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Gorj.

Peste 20 de persoane au fost angajate în ultima lună la spitalul din Târgu Jiu, tot fără concurs, pe perioadă determinată. Este vorba de posturi de asistenți medicali, infirmieri, îngrijitoare sau biologi.

Spitalele din toată țara au nevoie de personal în lupta anti-Covid. De aceea angajările se fac doar pe bază de selecție de dosare și pe o perioadă limitată de timp.

Vizualizări: 1,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: