Reabilitarea primăriei dintr-o comună, reluată după 7 ani de la începerea lucrărilor

Reabilitarea primăriei din comuna Prigoria a început în anul 2016, cu bani de la bugetul local,  în mandatul fostului primar, dar s-a blocat pentru că nu s-a reușit obținerea unei finanțări pentru continuarea lucrărilor. Lucrările au început acum șapte ani.

Din 2016, de când au început lucrările de extindere și reabilitare a primăriei, funcționari muncesc în biblioteca comunală. Actualul primar a depus un proiect și a reușit să obțină finanțare prin Compania Națională de Investiții (CNI) pentru continuarea lucrărilor începute de fosta primăriță, Iuliana Iliescu.

”Am reușit să obținem de la CNI suma de 1,1 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor de reabilitare, extindere și dotare a primăriei. Va fi reabilitat sediul vechi. Din 2016, activitatea primăriei s-a mutat în biblioteca din comună de când s-a încercat o extindere a primăriei, cu bani de la bugetul local, dar lucrările au fost sistate pentru că nu s-a reușit atragerea de fonduri pentru continuarea investiției și de atunci așa a rămas”, a precizat primarul Lucian Goață.

S-au cheltuit la vremea aceea 400.000 de lei pentru nimic. ”În 2014 s-au cheltuit 400.000 de la bugetul local și vreau să vă spun că primăria s-a degradat mai rău decât înainte de începerea acestor lucrări. I s-a dat acoperișul jos, au trecut 7 ani și vremea a lucrat. Noi o să continuăm pe structura de extinderea începută în 2016”, a mai precizat primarul Lucian Goață.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: