Reabilitarea şcolilor din Târgu-Jiu, aproape la final

Lucrările de reabilitare şi igienizare la unităţile de învăţământ din Târgu-Jiu sunt aproape finalizate. Acum se fac ultimele retuşuri şi vor fi gata până la începutul lunii septembrie. Peste 30 de unităţi de învăţământ au fost reabilitate anul acesta, iar municipalitatea a investit în aceste lucrări aproximativ 50 de miliarde de lei vechi.

Până la începutul anului şcolar a rămas mai puţin de o lună de zile şi la aproximativ 30 de unităţi de învăţământ din Târgu-Jiu încă se fac lucrări   reabilitare şi la igienizare. Constructorii promit că lucrările vor fi gata până la 1 septembrie. „Anul acesta în programul de reabilitare au fost incluse aproximativ 30 de unităţi de învăţământ din cele 53 existente. Lucrările sunt în grafic şi cel mai probabil în jurul datei de 1 septembrie vor fi gata. Valoarea totală a investiţiei este de 50 de miliarde de lei vechi. S-au igienizat sălile de clase, sau reabilitat locaţiile şi s-au făcut sisteme de încălzire”, spune Raul Chiriac, directorul tehnic în cadrul Primăriei Târgu-Jiu. 

MULŢUMIRE

Conducerea unităţilor de învăţământ sunt mulţumiţi de interesul autorităţilor. „Deşi au început cam târziu, lucrările de reabilitare sunt binevenite. Anul acesta au fost schimbate uşile la sălile de clasă şi s-au zugrăvit clasele. Nu s-a mai făcut acest lucru de aproximativ şase ani. În anii anteriori am făcut acoperişul şi am reabilitat exteriorul. Sperăm ca şi în anii viitori să se mai facă câte ceva”, spune Ion Floroiu, directorul Şcolii nr.11. 

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: