Reacția văduvei lui Dobrin după decizia instanței

Familia lui Adrian Dobrin, fostul șef din Direcția de Sănătate Publică Gorj, care a murit în martie, urmare a infecției cu coronavirus, nu are liniște. Vă reamintim că Dobrin avea ca atribuții verificarea secțiilor ATI Covid ale spitalelor din Gorj. Ceea ce nu este clar este dacă în ziua în care i-a venit rău, pe 2 martie, când era la spitalul din Târgu Cărbunești, acesta era în timpul serviciului sau nu.

Cercetarea ITM Gorj a arătat că Dobrin pleaca în fiecare dimineață de acasă și ajungea la spitalul din Târgu Cărbunești înainte de ora 08.00, pentru ca apoi să meargă și la spitalul din Târgu Jiu și să trimită raportarea înainte de ora 09.00. Asta făcea și în ziua în care i-a venit rău și a fost internat.

Conducerea DSP Gorj a susținut altceva și anume că Dobrin era liber în ziua respectivă și că a mers la spitalul din Cărbunești pentru că îi era rău. De ce a mers la Cărbunești și nu la Târgu Jiu, de ce cu colega cu care de obicei mergea în control? Sunt întrebări la care părțile implicate au răspunsuri diferite.

Cert este că Judecătoria Târgu Jiu, ca primă instanță, a anulat amenzile primite de DSP Gorj de la ITM, pentru că nu a declarat accidentul de muncă. Văduva lui Dobrin a reacționat pe pagina de socializare.

“A venit momentul să mă ocup și de acest aspect: Verdict just! Instanța a analizat documentele depuse și a decis. Numai că ea nu are competența să le analizeze veridicitatea. Deja situația se complică, pentru că lucrurile nu se opresc aici. Pentru noi, cei care știm cum au decurs lucrurile, nu e niciun moment de panică. Noi ne putem odihni, ei sigur nu. Uneori vâltoarea tinereții te face să greșești, dar nu încât să fii cercetat. Să întocmești documente în fals, să le semnezi, să le înaintezi instanței, e cutremurător. Mai știu că funcționar public cu cazier nu există. Viața are cursul ei. Așteptăm!!!”, a scris Georgiana Dobrin.

Falsurile au fost reclamate la Parchet, dar procurorii nu și-au făcut timp să soluționeze dosarul. (R.S.)

Galerie foto


Vizualizări: 2,636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: