Golea i-a dat pe șefii de la CE Oltenia pe mâna procurorilor

Nu este liniște la clubul de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu nici măcar după rezolvarea problemelor financiare.

Milioanele de euro intrate în conturile clubului după executarea silită a acționarilor a adus liniște financiară, dar atât. Pandurii este tot în insolvență, are administrator special, pe Marin Golea, care i-a reclamat la Parchet pe reprezentanții acționarilor. Asta după ce acționarii au decis schimbarea lui Golea, într-o ședință pe care acesta o consideră ilegală.

Pandurii mai are patru asociați - Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu Jiu și Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia.

Primii trei vor să plece din acționariat și chiar au convocat o adunare generală, prin care au decis încetarea mandatului lui Marin Golea.

Acesta din urmă a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, arătând că adunarea generală și-a suspendat activitatea în momentul numirii administratorului special și nu poate fi convocată de administratorul judiciar decât în anumite condiții.

Ca atare, Golea a depus plângere la Parchet împotriva a doi directori din CE Oltenia, care au participat la ședință, mai exact Daniel Burlan și Constantin Bălășoiu, împotriva a doi șefi din Consiliul Județean Gorj - președintele Cosmin Popescu și vicepreședintele Gheorghe Nichifor, reprezentantului Consiliului Local Târgu Jiu - consilierul Constantin Semen, a lui Constantin Răduțoiu - jurist al Primăriei Târgu Jiu, dar și al Danielei Șerban, cea numită în locul lui Golea.

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a fost înștiințat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj că plângerea a fost înaintată la DNA Craiova. (R.S.)

Galerie foto


Vizualizări: 4,550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: