Reacții după retragerea unui acționar de la Pandurii

Retragerea Artego din AGA de la Pandurii este văzută ca o lovitură de Marin Golea, administratorul special al grupării de fotbal. Golea a declarat că directorul Artego i-ar fi dat semne că va continua sponsorizarea clubului, dar, brusc, s-a răzgândit. Ceilalți asociați așteaptă decizia instanței care va judeca, în ianuarie, anul viitor, solicitările de intrare în faliment a Pandurilor.

Cel puțin Primăria Târgu Jiu va rămâne asociat la Pandurii până când se va da o sentință a Tribunalului Gorj în procesul privind falimentul. “Noi, cei care suntem, în continuare, asociați, trebuie să mergem mai departe până când vom avea și garanția că acest club își va continua activitatea. este vorba despre procesul pe care îl așteptăm cu toții cu nerăbdare pentru a afla care este decizia”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Cârciumaru vrea să-l aducă pe David la sentimente mai bune

În schimb, fostul primar Florin Cârciumaru încearcă să-l convingă pe Viorel David, directorul Artego, să se răzgândească. „Am o întâlnire cu domnul director general David. Voi aborda și această problemă. Nu este bine pentru sportul din Gorj că un mare susținător cum este Artego nu se mai implică. Probabil că nu are o situație financiară bună în momentul actual și se rezumă la menținerea locurilor de muncă pe care le are. Eu voi încerca să-l conving pe domnul David în măsura în care se poate”, a declarat senatorul Florin Cârciumaru.

Falimentul bate la ușă

Asociații se tem că Pandurii este cu un picior în groapă. „Este posibil și acest lucru. Din punctul meu de vedere, clubul înființat de Primăria Târgu Jiu trebuie organizat foarte bine plecând de la exemplul celorlalte primării din țară unde s-a demonstrat că prin cluburile înființate de UAT-uri, activitatea funcționează destul de bine și chiar cu rezultate la nivel național”, a mai declarat Cârciumaru.

Artego, singurul asociat care mai cotiza

Supărarea celor care se ocupă de frâiele echipei de fotbal este că David le-ar fi dat de înțeles că nu va ieși din Adunarea Generală. De altfel, Artego a fost singurul dintre asociați care a cotizat în acest an. A virat în conturile clubului 10 mii de lei. „Este o lovitură pentru că tot timpul Artego a sprijinit clubul. A fost un membru de bază. Asta este. Noi nu putem decât să luăm la cunoștință și atât. Este hotărârea dumnealor. Angajamentul de la ultima întâlnire AGA din august a fost că va sprijini în continuare. Acum s-a răzgândit. Sunt patru cinci persoane fizice care vor să vină alături de club, dar condiționează să nu mai fie statul acționar. CEO, Consiliul Județean și Consiliul Local sunt asociați doar cu numele pentru că nu au mai dat niciun ban”, a declarat Marin Golea, la Radio Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: