Realitatea TV: Sebastian Ghiţă, o nouă acuzaţie de şantaj

Noi acuzaţii de şantaj la adresa deputatului Sebastian Ghiţă. Potrivit unui document obţinut în exclusivitate de Realitatea TV, fostul director general al Autorităţii de Management din cadrul POSDRU îl acuză pe parlamentar că ar fi făcut presiuni pentru ca firmele pe care le-a deţinut să câştige contracte pe fonduri europene. Potrivit denunţului depus la DNA, Sebastian Ghiţă ar fi făcut şi trafic de influenţă astfel încât contractele să fie semnate, iar plăţile din cadrul acestora să fie făcute preferenţial.

Deputatul PSD este denunțat la DNA  de un fost director al Autorității de Management POSDRU și POSCCE, aceasta acuzându-l că a exercitat asupra sa presiuni concretizate în trafic de influență și șantaj cu referire la contractele firmelor XOR IT System, Teamnet și Asesoft care derulau proiecte cu finanțare europeană.

Din denuntul formulat reiese că traficul de influenta a vizat semnarea contractelor si efectuarea de plati in regim preferential. Santajul cu calitatea sa de prieten al premierului si binenteles pastrarea functiei doar in cazul in care nu ii erau blocate afacerile si se manifesta deschidere care solicitarile sale.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/sebastian-ghi-a_1440589.html#ixzz31nJ7Ps3g
Follow us: @realitatea on Twitter

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: