Recepţia de la Turcineşti, amânată din nou

O nouă încercare, un nou eşec! Primarul din Turcineşti a convocat din nou comisia de recepţie a lucrărilor de alimentare cu apă însă nici de această dată nu s-a ajuns la un rezultat. O adresă emisă de către Apele Române de la Gorj a fost de această dată cauza amânării recepţiei. Astăzi comisia de recepţie se va întruni din nou.

Reprezentanţii filialei Apele Române Gorj nu au fost de acord cu semnarea recepţiei deoarece constructorul nu a respectat proiectul. Cei de la Craiova au dat însă aviz favorabil, motiv pentru care au revenit şi cei la Târgu Jiu asupra adresei iniţiale şi în final şi-au dat acordul. Toate aceste bâlbâieli au enervat la culme membrii comisiei de recepţie. „Au apărut acte noi de care noi, membrii comisiei de recepţie nu aveam habar şi mă refer la un aviz al Apelor Române. Noi nu înţelegem cum de s-au răzgândit. Prima dată au spus să nu se facă recepţia puţului pentru că nu a fost respectat avizul dat de către ei iar acum...“, a precizat Dumitru Şerbu, membru al comisiei recepţie.

Primarul comunei Turcineşti crede că primul aviz eliberat de către Apele Române Târgu Jiu a fost nefavorabil pentru că asupra reprezentanţilor filialei s-au făcut presiuni. „Al doilea aviz a fost bun, primul a fost dat la presiuni făcute de către duşmanii mei“, a precizat Vasile Gogălniceanu, primar Turcineşti.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: