Polina Dăianu şi-a văzut viaţa la televizor

Postul de televiziune Gorj TV şi Pandurul au prezentat cazul unei bătrâne din Curtişoara care trăieşte numai din ajutorul social şi din vânzarea ciorapilor de lână. Polina Dăianu nu mai avea lână şi era disperată că nu mai are din ce să-şi asigure traiul.

Povestea vieţii Polinei Dăinau a fost prezentată in cadrul emisiunii „La faţa locului” realizată de Aura Stoenescu. Echipa Gorj Tv i-a dus bătrânei un cadou pentru a vedea povestea ei la televizor.

Echipa Gorj TV a prezentat condiţiile în care Polina Dăianu îşi trăieşte bătrâneţea. Femeia trăieşte doar din ajutorul social şi din banii pe care-i făcea din vânzarea ciorapilor de lângă. Bătrâna era în pragul disperării pentru că nu mai avea lână să facă ciorapi pe care să-i vândă la minerii de la Petroşani  Realizatoarea emisiunii „La faţa locului”, Aura Stoenescu a preluat acest caz şi i-a dus bătrânei lână. Povestea vieţii bătrânei a fost prezentată şi în cadrul emisiunii „La faţa locului”. Vineri de dimineaţă Echipa Gorj TV i-a dus femeii un televizor să poată vedea emisiunea în care a fost invitată.

Cu această ocazie bătrâna a aflat şi cine i-a trimis lâna prin intermediul Aurei  Stoenescu. „ Nu ştiam ce să mai fac. Nu mai aveam lână deloc. Mi-a adus colega dumneavoastră lână şi deja m-am apucat să o pregătesc să fac ciorapi. Am văzut la televizor cine mi-a trimis lâna şi îi mulţumesc foarte mult”, a spus femeia.

Polina Dăianu nu se aştepta la o astfel de surpriză şi s-a uitat cu sufletul la gură la toată emisiunea. „Eu am auzit oamenii prin sat vorbind de mine, că de ce am apărut la televizor, dar nu am făcut nimic de care să-mi fie ruşine. Asta este realitatea. Mă bucur că mi-aţi adus şi mie televizor. Nu mă aşteptam la una ca asta. Îmi dau seama acum că nu sunt singură pe lume şi că mi-am făcut şi eu câţiva prieteni. Nici nu m-am recunoscut la televizor. Mi-a plăcut emisiunea, şi muzica. A fost foarte frumos”, a spus tanti Polina.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: