„Recidivistul“ Cârţu, suspendat două etape

Pandurii se vor deplasa la Galaţi pentru ultimul meci din acest tur de campionat. Echipa nu va avea însă pe bancă antrenorul principal care va fi din nou suspendat, Comsia de disciplină din cadrul FRF luând ieri decizia de a-l suspenda pe tehnician pentru două etape, considerându-l recidivist după precedentele suspendări din meciurile cu FC Vaslui şi Gloria Bistriţa. Antrenorul Pandurilor nu se consideră vinovat pentru această nouă suspendare, apreciind că arbitrul nu putea auzi de la peste 20 de metri ceea ce spunea pe banca echipei.

Sorin Cârţu a primit ieri două etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină, în urma analizei raportului de joc de la meciul dintre Pandurii şi CFR Cluj. În plus, tehnicianul Pandurilor va avea de plătit şi o amendă de 3500 de lei. Antrenorul grupării gorjene a afirmat ieri în cadrul conferinţei de presă a clubului că nu este adevărat ceea ce s-a scris în raportul de joc de către arbitrul de centru Ovidiu Haţeganu, care a consemnat că antrenorul pandurilor l-a înjurat: „Nu este adevărat ceea ce s-a scris în raportul de joc. Mi-e imposibil să cred că cineva poate auzi când 2000 de oameni strigă în spate şi sare toată banca să conteste decizia şi tu vezi pe unul singur dintre toţi, îl vezi pe Cârţu că a înjurat sau că a protestat. Mi se pare absurd să şi ştii exact după aceea şi ce am spus, pentru că dacă ştii că au fost injurii sau proteste trebuie să transmiţi exact ceea ce a zis. Nu cred că poate cineva să înţeleagă aceşti arbitri”.

Sorin Cârţu a precizat că nu se mai aştepta să fie suspendat, pentru că arbitrul de centru se afla foarte departe de băncile de rezerve şi nu putea să-l audă şi să consemneze exact ceea ce presupune că a spus decât dacă putea citi pe buze: „Eu unul nu mă aşteptam să fiu suspendat. E foarte important ceea ce au spus şi ceilalţi care au fost la meci şi observatorul, pentru că nu numai arbitrul decide. A fost şi observator de joc acolo şi poate că el nu a auzit deşi era acolo, dar arbitrul a auzit de la peste 20 de metri de mine! O tribună întreagă striga şi urla şi el m-a auzit doar pe mine că am înjurat-  Păi fac cu oricine un experiment să vedem dacă mă aude. Şi să şi redea exact ceea ce spun. Dar ce a citit pe buze de surdo-mut să citească pe buze- Arbitrul de centru spune că a citit pe buze, dar el nu e mut să aibă calitatea asta”.

Sorin Cârţu va fi suspendat pentru a treia oară de când a preluat Pandurii, de fiecare dată pentru injurii aduse arbitrilor la meciurile susţinute de echipa din Târgu Jiu pe teren propriu.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: