Recursul la decizia de înfiinţare a CEO, judecat peste o săptămână

Constantin Crețan, liderul Federației Naționale a Muncii (FNM), a contestat decizia judecătorilor gorjeni de a înființa Complexul Energetic Oltenia la Curtea de Apel Craiova.

Crețan spune că primul termen al recursului va fi peste o săptămână și că sub nicio formă nu va renunța la contestaţii. ”Avem termen peste o săptămână la Curtea de Apel Craiova. Am făcut recurs împotriva deciziei judecătorilor de la Tribunalul Gorj prin care au decis înființarea CEO. Decizia lor nu a fost definitivă așa că ne judecăm acum la instanța superioară”, a declarat Constantin Crețan. În acest moment, Constantin Crețan mai are pe rolul instanțelor încă un proces, privind hotărârile AGA, înregistrat pe 16 mai, iar primul termen este pe 13 iunie.

Întâlnire cu ministrul

Crețan a menționat faptul că este dispus să poarte o discuție cu noul ministru al Economiei, Daniel Chițoiu, pe care speră să-l convingă să-i accepte doleanțele. Altfel nu va renunța la procese. ”Dacă va veni la Târgu Jiu, sper să avem o discuție pentru că suntem singurii oameni care ne împotrivim acestei construcții. Cert este că dacă nu ne ia în calcul cerințele noastre, nu voi renunța la procese”, a adăugat Constantin Crețan.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: