Recursul pentru Condescu și Temelescu – joi, la Craiova

Ziua cea mai grea pentru cei doi șefi de la Pandurii puși sub acuzare de procurorul Emil Moța părea să fie joia ce a trecut, atunci când Tribunalul Gorj a decis anchetarea lor în stare de libertate, dar, de fapt, speranțele de libertate ale lui Marin Condescu și Viorel Temelescu depind de ziua de joi care tocmai urmează. Atunci va fi judecat la Craiova recursul pe care Parchetul l-a formulat la sentința prin care judecătorul Teofil Boncu a dispus punerea în libertate a celor doi. Curtea de Apel Craiova este cea care va clarifica pe deplin lucrurile în chestiunea lăsării în libertate a acestora.

Condescu și Temelescu au fost reținuți cu o săptămână în urmă pentru 24 de ore, ei fiind chemați la audieri la Poliție pentru a da noi explicații într-un dosar în care anchetatorii au făcut inclusiv descinderi la locuința președintelui de la Pandurii și la birourile Clubului Sportiv. De amintit ar fi și faptul că încătușarea celor doi a făcut ca votul pe care Condescu l-a dat în aceeași zi pentru revenirea Consiliului Județean în Adunarea Generală a Acționarilor de la Pandurii să treacă neobservat, principala instituție publică din Gorj revenind, astfel, pe ușa din dos în rândul asociaților de la echipa de fotbal.

La câteva ore după punerea în libertate a celor doi oficiali de la Pandurii, polițiștii au descins în birourile pe care și Condescu și Temelescu le au la Târgu Jiu ca lideri sindicali, de aici fiind ridicate hard-diskurile pe care s-a purtat negocierea cu cei de la firma Edenred, implicată în scandalul cesiunii de creanțe și în baza cărora echipa de fotbal a putut face rapid rost de bani în momente dificile din existența sa. După plecarea polițiștilor din biroul său, Condescu a precizat că de abia acesta a fost primul pas în aflarea adevărului, el reamintind și de această dată că toată activitatea de la Pandurii a fost una care a respectat legislația în vigoare.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: