Regina Marii Britanii are probleme de sănătate. Update: Regina Elisabeta a decedat!

Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a, 96 de ani, se deteriorează. Şi nu sunt zvonuri, ci o declaraţie oficială a medicilor de la Palatul Buckingham.

Regina se află sub supraveghere medicală la Balmoral, după ce medicii au devenit îngrijoraţi de starea ei de sănătate, a anunţat Palatul Buckingham. Membrii apropiaţi ai familiei reginei au fost informaţi.

Membrii familiei regale britanice s-au grăbit să fie alături de regina Elisabeta a II-a după ce medicii s-au declarat îngrijoraţi de starea de sănătate a suveranei. Regina, cea mai longevivă suverană a Marii Britanii şi cel mai bătrân monarh din lume, suferă de la sfârşitul anului trecut de ceea ce Palatul Buckingham a numit "probleme episodice de mobilitate".

Fiul cel mare şi moştenitorul ei, prinţul Charles, şi soţia sa Camilla, s-au dus la Castelul Balmoral, reşedinţa din Scoţia unde se află acum regina şi unde a ajuns şi fiul cel mare al lui Charles, prinţul William. Ceilalţi copii ai Elisabetei - Anne, Andrew şi Edward - au ajuns, de asemenea, la castel.

Actualizare 20.35: Din nefericire, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit. Majestatea sa a trecut în neființă la vârsta de 96 de ani.

Născută la data de 21 aprilie 1926, a preluat tronul la nici 26 de ani, în februarie 1952, atunci când tatăl ei, George al VI-lea, a decedat. Încoronarea a avut loc un an și jumătate mai târziu, la 2 iunie 1953.

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: