Restaurantele din Târgu-Jiu oferă caviar şi somon de Revelion

Oferte dintre cele mai variate anul acesta de Revelion la Târgu Jiu. Târgujienii vor avea posibilitatea de a alege să-şi petreacă noaptea de Revelion la cele mai luxoase restaurante din oraşul nostru sau pot opta pentru localuri mai puţin extravagante cu preţuri pe măsură. Oferta de Revelion în Târgu Jiu variază de la un local la altul, fiecare încercând să aducă ceva nou pentru a atrage petrecăreţii. Chiar şi aşa mulţi dintre administratorii restaurantelor târgujiene nu se arată chiar încântaţi de cererile de până acum.

Foarte mulţi dintre organizatori au mers anul acesta pe un meniu exclusivist, mâncarea tradiţională fiind dată uitării. „Anul trecut am mers pe un meniu ceva mai obişnuit, adică mâncare tradiţională, anul acesta am avut ideea să încerc ceva mai special şi am adoptat un meniu care cuprinde mâncăruri mai extravagante cum ar fi caviar, somon. Mă gândesc că lumea s-a mai plictisit totuşi numai de tradiţional”, a declarat Cătălin Braila, manager hotel şi restaurant Brâncuşi. Dacă vreţi totuşi să petreceţi noaptea de Revelion la restaurantul Brâncuşi va trebui să vă faceţi cât mai repede rezervare pentru că locurile sunt aproape ocupate. „Anul acesta am mers pe un target de 200 de locuri din care mai sunt libere 50, dacă o să avem cerere mai mare o să suplimentăm numărul de locuri”, a declarat Cătălin Braila. Pentru un astfel de meniu va trebui să scoateţi din buzunare 250 de lei de persoană, preţul incluzând şi momentele de divertisment oferite de trupa „Varză” dar şi momentele de muzică populară.

Preţul: între 150-250 de lei de persoană

O altă variantă de care aţi putea dispune este petrecerea nopţii de Revelion la restaurantul Regal care vă pune la dispoziţie un meniu „regal”, după cum afirmă administratorul restaurantului. Nici aici însă nu veţi avea parte de mâncare tradiţională iar preţul este 220 de lei de persoană. „Anul acesta am optat pentru un meniu regal care va cuprinde aperitiv şi friptură precum şi băuturi foarte fine, şampania, artificii, momente de muzică populară şi uşoară”, a declarat Aurel Popescu, administrator restaurant Regal. Chiar şi în condiţiile în care s-au ocupat deja 40 de locuri din cele 120 puse la dispoziţie, administratorul restaurantului nu se arată foarte încrezătoar în numărul de participanţi. „Noi oferim doar 120 de locuri pentru că vrem ceva mai aerisit însă chiar şi aşa nu cred că se vor ocupa toate, oamenii sunt departe de a mai petrece Revelionul prin restaurante, nu mai au chef de asta”, a declarat Aurel Popescu.

Şi dacă nici aceste preţuri nu v-au convins, mai puteţi petrece Revelionul la pizzeriile din oraş. „Tonik” este una din pizzeriile care organizează Revelionul anul acesta la un preţ accesibil oricărui buzunar şi anume 150 de lei de persoană. Meniul va fi unul de tip bufet suedez care va cuprinde atât mâncare tradiţională cât şi alte specialităţi printre care orez sârbesc, somon sau file de şalău. „Anul acesta am pregătit ceva special pentru cei care se hotărăsc să petreacă Revelionul alături de noi. Am pregătit atât mâncare tradiţională, sarmale, pifti dar şi specialităţi cum sunt orezul sârbesc sau somonul. Mâncarea o să fie suficientă pentru toată lumea şi oamenii trebuie să ştie că şi băutura, adică lichior, şampanie, whisky, vin, va intra tot în preţul meniului”, a declarat Marian Hîndea, administrator pizzeria Tonik. Din cele 70 de locuri puse la dispoziţie de Tonik, până în prezent s-au ocupat doar 25.

De menţionat ar mai fi şi faptul că nu toate restaurantele mari din oraş organizează Revelionul, fie nu l-au organizat niciodată fie au renunţat începând cu acest an. „Noi nu organizăm Revelion anul acesta, nu am organizat niciodată pentru că şefu zice că nu este spaţiu suficient şi nici o afacere prea mare”, a declarat una dintre bărmăniţele restaurantului Europa. În aceeaşi situaţie este şi restaurantul Anna, care nu va organiza petrecere de Revelion.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: