Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Restricții! Cum vor funcționa pensiunile și hotelurile la Rânca

Guvernul a aprobat în ședința de miercuri prelungirea stării de alertă cu măsurile propuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Prin urmare, circulația în afara locuinței va fi interzisă după ora 22.00, iar cazarea în pensiunile și hotelurile de la munte va fi limitată la 70% din capacitate. Printre zonele vizate se numără și stațiunea Rânca, din Gorj.

„Se propune limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică (...) la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, dispuse în următoarele localități/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă: Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova; Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din județul Harghita; Borșa și Cavnic din județul Maramureș; Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; Sovata din județul Mureș; Vatra Dornei din județul Suceava; Voineasa din județul Vâlcea; Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul Caraș-Severin; Arieșeni din județul Alba; Durău din județul Neamț; Novaci-Rânca din județul Gorj; Păltiniș din județul Sibiu; Stâna de Vale din județul Bihor; Straja din județul Hunedoara”, se arată în hotărârea CNSU. 

Măsurile se aplică de duminică, 14 martie.

Vizualizări: 1,980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: