Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Retehnologizarea UM Sadu, pe masa ministrului Economiei

Promisiuni ferme din partea guvernanţilor privind retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu. Potrivit deputatului PSD, Mihai Weber, pe biroul ministrului Economiei, Mihai Tudose, s-ar afla la ora actuală o documentaţie privind finanţarea retehnologizării. „Am avut o discuţie cu ministrul Economiei, Mihai Tudose, şi mi-a spus că pe biroul dânsului este o documentaţie care aşteaptă o avizare, o documentaţie care va schimba soarta uzinei, în sensul că se pare că s-a găsit o soluţie la problema fondurilor necesare retehnologizării. Dacă se realizează această retehnologizare, sunt perspective pentru UM Sadu”, a spus Mihai Weber.

La UM Sadu, linia de producţie este veche de când lumea. În ciuda utilajelor extrem de vechi, uzina are comenzi cel puţin până în anul 2019. „Ceea ce există la Sadu acum nu putem spune că este în ton cu vremurile noastre. Sunt linii tehnologice vechi, sunt utilaje, echipamente din 1960-1970 şi de aceea nu putem spune că produsul obţinut corespunde cerinţelor de calitate. Domnul ministru m-a asigurat că, în cel mai scurt timp, asta însemnând că în maxim o lună va avea un răspuns şi crede că răspunsul va fi pozitiv pentru că este singura soluţie pentru a găsi rezolvare la problema respectivă”, a mai spus Mihai Weber, deputat PSD. 

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: