Reţineri după certuri între vecini

Poliţiştii din Cărbuneşti au reţinut duminică, două persoane, care, ar fi comis mai multe infracţiuni cu violenţă împotriva unor vecini, pe fondul unui conflict mai vechi.

La data de 25 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un  bărbat de 41 şi o femeie, de 43 de ani, din localitate, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în ziua de 25 octombrie a.c., cei în cauză ar fi provocat scandal şi au ameninţat cu acte de violenţă două femei de 24 respectiv 27 de ani, din aceeaşi localitate, pe fondul unui conflict mai vechi.

Totodată, la data de 23 iulie a.c., cei doi suspecţi, ar fi pătruns în curtea locuinţei persoanelor vătămate şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra acestora.

Cei în cauză urmează să fie prezentaţi luni magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti cu propunere de arestare preventivă.

 

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: