Reţinut pentru două furturi

Un bărbat de 53 de ani, suspectat de comiterea mai multor infracţiuni de furt, a fost reţinut de poliţişti ai Poliţiei Oraşului Ţicleni, după ce a fost prins în flagrant.

În data de 18 aprilie, în jurul orelor 02:30, în timp ce patrulau pe strada Petroliştilor, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni l-au identificat pe T.V., de 53 ani, din comuna Bîlteni, judeţul Gorj, care se deplasa cu o bicicletă.

Din verificările efectuate s-a constatat că bicicleta pe care o avea asupra sa, a sustras-o cu puţin timp în urmă, din curtea locuinţei lui U.V., din oraşul Ţicleni, în care suspectul a intrat fără drept.

Suspectul a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Pe parcursul anchetei, poliţiştii au mai stabilit că suspectul, în aceeaşi noapte, a pătruns în autoturismul unui alt bărbat din Ţicleni, încercând să sustragă casetofonul auto.

Poliţiştii au emis pe numele suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 19 aprilie, să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: