Reţinuţi pentru că făceau afaceri cu unelte furate

Tot mai mulţi tineri fără ocupaţie, dar care vor să facă rost de bani nu din muncă cinstită, se apucă de furat. Este şi cazul a doi tineri din Drăguţeşti care au dat o spargere într-o gospodărie din Dăneşti de unde au sustras bunuri în valoare de 10.000.

Bani proveniţi din vânzarea bunurilor furate le ajung câteva zile, dar nu s-au putut bucura de ei că au fost depistaţi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore. Ieri ei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi tineri au 21 respectiv 23 de ani şi ambii locuiesc în comuna Drăguţeşti. Au vrut să facă rost de bani şi cum altfel decât furând, dacă nu au un loc de muncă. Ca să nu dea de bănuit că au făcut rost de bani peste noapte spargerea au dat-o în comuna Dăneşti. Au intrat într-o singură gospodărie de unde au furat  motoare electrice, o pompă submersibilă, moto-sapă şi alte bunuri, iar prejudicial a fost de aproximativ 10.000 de lei.. „Poliţia Municipiului Târgu-Jiu era sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat de 49 ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că persoane necunoscute i-au pătruns pe timpul nopţii într-un imobil pe care îl deţine pe raza comunei Dăneşti, iar de aici, dintr-o anexă, au sustras mai multe bunuri”, spune Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj. Pe parcursul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat parţial, dar cu toate astea tinerii riscă să-şi petreacă viitorii ani după gratii.

Galerie foto


Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: