Reţinuţi pentru furt calificat

Poliţişti din  Turceni au fost sesizați de un bărbat de 67 de ani, din comuna Plopşoru, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale, iar dintr-o anexă au sustras un cazan din cupru, de 50 litri.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști au fost identificați doi bărbați de 38 și 47 de ani, ambii din comuna Plopşoru, care prin escaladarea gardului împrejmuitor, ar fi pătruns în curtea persoanei vătămate, de unde ar fi sustras cazanul din cupru, ce era depozitat într-o anexă a gospodăriei.

Suspecții au încărcat cazanul într-un autoturism și au plecat în județul Dolj pentru a-l valorifica. Pe raza oraşului Filiaşi, judeţul Dolj, au fost opriţi de organele de poliţie pentru control, constatând că bărbatul de 38 de ani, ce conducea autoturismul, nu posedă permis de conducere auto, neputând justifica nici proveniența cazanului de cupru.

În baza probelor administrate în dosar a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, a celor doi suspecți, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.
 

Vizualizări: 2,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: