Reţinuţi pentru furturi din magazine

3 tineri, suspectaţi de comiterea a nu mai puţin de 6 furturi din societăţi comerciale, au fost reţinuţi de poliţişti ai Poliţiei Municipiului Tg. Jiu. / Valoarea prejudiciului creat a fost estimată la peste 5.000 lei, poliţiştii reuşind recuperarea a 90 % din acesta.

În noapteade 1 spre 2 mai a.c., o patrulă mixtă din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu prindea în flagrant doi tineri, O.V.R., de 18 ani şi un minor de 16 ani, ambii cu domiciliul în comuna Drăguţeşti, în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o tonetă situată în Piaţa 9 Mai. Poliţiştii i-au condus pe cei doi suspecţi la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu pentru continuarea cercetărilor. Pe parcursul investigaţiilor s-a stabilit faptul că O.V.R., împreună cu O.I.F., de 21 ani şi R.D.I, de 22 de ani, toţi din comuna Drăguţeşti, au comis în perioada martie – aprilie a.c.,  6 infracţiuni de furt din societăţi comerciale amplasate pe raza municipiului Tg. Jiu şi a comunei Dăneşti. Suspecţii au pătruns în aceste locaţii, pe timp de noapte, prin efracţie şi au sustras bunuri alimentare, băuturi alcoolice, ţigări, aparatură electronică şi sume de bani, valoarea prejudiciului creat depăşind suma de 5.000 lei.

Prejudiciul creat a fost recuperat în proporţie de 90 %. La data de 4 mai a.c., poliţiştii au dispus reţinerea celor trei suspecţi, pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore şi iau introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 05.05.2011, să îi prezinte cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: