Directorul de la „Elvira Godeanu“, într-un film cu o actriţă de la Hollywood

Directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu este detectiv în filmul „Naşa” (The Godmother), o producţie Media Pro, care va avea premiera în această seară la Bucureşti. Marian Negrescu joacă alături de actriţa de Hollywood, Whitney Anderson şi de vedetele Pro TV-ului într-un film în regia lui Virgil Nicolaescu.

Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, joacă în „Naşa” rolul lui Rădulescu, un detectiv care anchetează cazul soţilor Prodan, interpretaţi de frumoasa actriţă Whitney Anderson, cunoscută din episoadele CSI şi de actorul Dragoş Bucur. În film mai sunt distribuiţi actorii Ştefan Iancu, Alex Velea, Cătălina Grama (Jojo), Răzvan Vasilescu, Florin Busuioc, Andrei Maria (Smiley) Gabriel Duţu şi Laura Cosoi. Pelicula  aduce pe marile ecrane povestea lui Jennifer Prodan (Whitney Anderson), o americancă ce predă limbi străine care pune bazele unei organizaţii mafiote pentru a-şi salva soţul. Dragoş Bucur este Radu Prodan, un respectat finanţist român, cu care are un băiat de zece ani extrem de inteligent, David (Ştefan Iancu). Eroina filmului se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi după ce află că afacerea soţului său constă în spălare de bani. În demersul său de a înfiinţa o organizaţie mafiote ea va fi ajutata de o serie de personaje atipice, oameni normali puşi în situaţii neobişnuite.

Scene alături de Whitney Anderson

În pelicula care va avea premiera în această seară la Bucureşti, în cinematografele Cinema PRO Marian Negrescu joacă rolul unui detectiv care anchetează cazul soţilor Prodan. În „Naşa” Marian Negrescu apare în şase secvenţe, însă numai în preajma actriţei de la Hollywood. „Am scene cu Whitney Anderson numai în limba engleză. Alături de alt actor practic rezolvăm în mod fericit cazul personajelor principale. Am lucrat în vara anului trecut. Filmările au fost realizate în Bucureşti şi pe platourile de filmare de la Media Pro. Abia aştept să ajung la Bucureşti pentru că acolo o să mă întâlnesc şi cu Bogdan Mirică, regizorul scurtmetrajului „Junkie”, în care de asemenea am fost distribuit”, spune Marian Negrescu. Directorul teatrului din Târgu Jiu spune că a fost distribuit în rolul detectivului Rădulescu din „Naşa” după ce a trecut prin trei castinguri. „Este o bucurie pentru mine deoarece, aşa cum se întâmplă de obicei, la Media Pro joacă numai vedetele ProTV-ului”, menţionează Marian Negrescu. Despre eroina din film, Whitney Anderson, directorul are numai cuvinte de laudă.  „Interesant a fost faptul că deşi este o vedetă de la Hollywood mi s-a părut un lucru extraordinar că Whitney Anderson este un om simplu, direct. Profesionalismul de la Hollywood a fost adus pe platourile româneşti de filmare. Este un film de acţiune extraordinar şi o comedie extraordinar de spumoasă”, spune Marian Negrescu.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: