Reţinuţi pentru mai multe furturi

Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţişti ai I.P.J. Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, în data de 26.09.2011, au fost emise ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore, pe numele a doi bărbaţi, suspectaţi de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului Tg. Jiu.

Cei în cauză, H.M., de 42 ani din comuna Prigoria, judeţul Gorj şi S.F., de 35 ani, din comuna Teleşti, judeţul Gorj, sunt suspectaţi de poliţişti că în perioada iunie-septembrie 2011, au săvârşit mai multe infracţiuni de furt calificat, pe raza municipiului  Tg. Jiu.

Pentru prinderea suspectului H.M, care se sustrăgea urmăririi penale, poliţiştii gorjeni au cooperat cu poliţişti ai I.P.J. Dolj. Suspectul a fost depistat luni, 26.09.2011, pe raza municipiului Craiova. Ulterior, a fost preluat de o escortă formată din poliţişti ai I.P.J. Gorj şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu, pentru cercetări.

Având în vedere probatoriul administrat, pe numele celor doi suspecţi au fost emise ordonanţe de reţinere, aceştia fiind introduşi în Centrul de reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 27 septembrie a.c., să fie prezentaţi Parchetului, respectiv Judecătoriei Tg. Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: