Reținuți pentru proxenetism

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști ai altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Târgu Jiu, emise de Judecătoria Târgu Jiu, fiind identificate și ridicate mai multe sume de bani și alte mijloace materiale de probă.

Totodată, au fost depistate 4 bănuite, în județele Gorj, Timiș și Arad, care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în vederea continuării cercetărilor, în sarcina lor reținându-se săvârșirea infracțiunii de proxenetism, în perioada februarie 2022-noiembrie 2023.

Ca urmare a probatoriului administrat, în cauză, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj, urmând ca, în cursul zilei de 27 noiembrie 2023, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri corespunzătoare, anunță Poliția.

Galerie foto


Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: