Reunire cu mulţi jucători în probe la Pandurii

Pandurii îşi reia de luni antrenamentele oficiale pentru a pregăti noul sezon. La reunire vor fi prezenţi şi o serie de jucători care se vor afla în probe şi care au ajuns deja la Târgu Jiu în cursul ultimei săptămâni.

Pandurii Târgu Jiu se reuneşte începând de luni, 13 iulie, şi va începe seria de antrenamente în vederea pregătirii noului sezon de Liga 2. Echipa se va reuni la baza de antrenament a clubului, jucătorii fiind cantonaţi la hotelul de la Centrul de Copii şi Juniori, acolo unde s-au efectuat toate cantonamentele din ultimii ani.

Oficialii echipei au făcut eforturi pentru a respecta toate condițiile impuse de protocolul elaborat de FRF împreună cu Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului. Cum se întâmplă şi la celelalte echipe, jucătorii trebuie testați înainte de revenirea la antrenamente. „Sperăm ca cel târziu luni să finalizăm toate măsurile anti-Covid 19. Trebuie să facem testele jucătorilor și să pregătim vizita medicală așa cum spune protocolul. Încercăm să fie totul în regulă. Am montat dispensere și tot ceea ce este necesar pentru ca reluarea pregătirii să se desfășoare în condiții normale, condițiile impuse de acest protocol medical”, a precizat directorul sportiv Camilian Floroiu.

Clădirea în care vor fi cantonaţi jucătorii are posibilitatea de a găzdui până la 30 de persoane, fotbaliştii urmând să coboare direct din camere la antrenamente pentru că protocolul prevede că nu se pot folosi vestiarele şi nici sala de forţă sau sala de mese.

Antrenamentele se vor efectua pe terenul trei de antrenamente din incinta bazei sportive, acolo unde protocolul prevede că nu poate efectua antrenamente decât o singură echipă.

Vizualizări: 814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: