ACS Viitorul se va reuni pe data de 15 iulie

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu a publicat data reunirii lotului, în aceeași zi în care a rămas fără antrenor principal. Echipa, care nu va mai fi antrenată de Cristian Lupuţ, va intra în cantonament și va disputa câteva meciuri de verificare.

ACS Viitorul Târgu Jiu a anunțat data la care se reunește oficial, pentru începerea antrenamentelor. Pe data de 15 iulie urmează să efectueze primele teste pentru depistarea coronavirusului, în rândul jucătorilor cât și a staffului tehnic, urmând ca ulterior să intre într-un cantonament centralizat, așa cum prevede protocolul medical, pentru ca antrenamentele să se efectueze cu toți fotbaliștii.

După intrarea în cantonament, care nu se precizează dacă va avea loc la Târgu Jiu sau Oradea, acolo unde echipa a efectuat cantonamentele de pregătire sezonul trecut, vor avea loc și câteva meciuri de verificare. ACS Viitorul va testa lotul în partide amicale, dar adversarii nu au fost anunțati în comunicatul emis vineri, pe pagina de Facebook a clubului: ”După o vacanță mai lungă decât în sezoanele trecute având ca motiv principal pandemia de covid-19, lotul echipei noastre se va reuni în data de 15.07.2020. După triajul epidemiologic și testarea anti covid-19 aceștia vor intra în cantonament centralizat, urmând ca in perioada următoare sa desfășoare și câteva jocuri de pregătire”.

Data reunirii lotului era programată inițial la începutul lunii, pe 5iulie, dar a fost amânată dată fiind şi incertitudinea de la nivelul băncii tehnice. Antrenorului Cristian Lupuţ nu i s-a mai prelungit contractul deşi avea promisiuni şi înţelegeri verbale cu conducerea clubului.

Surse din cadrul clubului au precizat pentru Liga2.ro că în acest moment conducerea se află în căutarea unui nou antrenor principal. Contractul cu Lupuț nu a mai fost prelungit din cauza unor aspecte legate de anumite puncte din înțelegere.

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: