Cristian Lupuţ nu va mai antrena la Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas fără antrenor după ce contractul cu Cristian Lupuț a expirat şi nu va fi prelungit. Antrenorul orădean a preluat Viitorul sezonul trecut când fosta echipă Energeticianul a preluat locul din Liga 2 al Luceafărului Oradea.

ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas fără antrenor a informat vineri Liga2.ro. Antrenorul Cristian Lupuț și conducerea clubului nu au mai ajuns la un acord, în vederea prelungirii contractului, deși între cele două părți exista o înțelegere verbală. Din cauza pandemiei și a problemelor financiare, clubul va avea o altă strategie pentru stagiunea următoare, iar bugetul va fi regândit,a mai informat sursa citată.

După despărțirea de Cristian Lupuț, Viitorul Târgu Jiu trebuie să își caute un nou antrenor până la reluarea activității. Până în acest moment, echipa nu s-a reunit și nu a început antrenamentele. ”Nu s-a mai prelungit contractul cu domnul Lupuț. Bugetul a avut de suferit din cauza pandemiei și a fost regândită strategia clubului. A fost oferit un anumit contract, dar nu am ajuns la un acord. Fusese stabilit un acord între club și antrenor, verbal, cu anumite chestiuni, urmând să se semneze și contractul, dar în cele din urmă s-a ajuns la concluzia că nu se mai poate prelungi pentru că prevederile inițiale s-au schimbat. Au fost anumite probleme care au intervenit. Nu mai intră în discuții alte negocieri. Acum se are în vedere căutarea și numirea unui nou antrenor”, au declarat surse din cadrul clubului, pentru Liga2.ro.

Cristian Lupuț fusese numit pe banca tehnică a echipei Viitorul Târgu Jiu în iulie anul trecut, el venind la pachet cu un lot de jucători de la Oradea. Într-un an a condus echipa în 22 de confruntări și a înregistrat nouă victorii, șase egaluri și șapte înfrângeri. media de puncte fiind de 1.50 puncte pe meci.

Vizualizări: 981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: