Camil Berculescu a semnat cu CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a demarat deja semnarea contractelor cu jucătorii din lot, dar și căutarea de soluții pentru completarea acestuia. Primul care a semnat prelungirea contractului este gorjeanul Camil Berculescu.

Camil Berculescu, unul dintre cei mai talentați jucători de baschet din Gorj, a ales să continue la Târgu Jiu şi în sezonul 2020-2021. Jucătorul de 22 de ani şi-a prelungit în week-end contractul cu gruparea gorjeană.

Cu toate că a fost ofertat de alte două echipe din Liga Naţională, Berculescu a ales să evolueze tot la Târgu Jiu, în oraşul natal unde a învăţat să practice acest sport.  

Pentru Berculescu nu a fost uşor să ia decizia de a rămâne la Târgu Jiu, pentru că mai avea şi alte oferte, dar staff-ul echipei şi perspectivele de la Târgu Jiu l-au convins: „Decizia de a rămâne acasă nu a fost deloc simplă sau bruscă. Am ţinut foarte mult cont de conducere, de staff, de oamenii care chiar ţin la sportul gorjean, oameni diferiţi faţă de cei care îşi văd doar propriul interes. Am rămas pentru că ştiu că lucrurile vor rămâne la fel şi vor evolua doar în bine. Îmi doresc foarte mult ca acest club să prindă contur, să putem duce numele oraşului nostru în topul echipelor din sportul românesc şi să avem capacitatea din toate punctele de vedere să menţinem proiectul CSM Târgu Jiu la un nivel cât mai ridicat”.

Fost junior la CSS Târgu Jiu, club cu care a și câștigat Campionatul Național U 14, în anul 2014, Berculescu a avut şi alte rezultate notabile, vicecampion național U18, campion național U20 și campion național la Liga 1. A câștigat și  concursul de slam dunk din cadrul All Star Game Sf. Gheorghe 2018 și a fost campion naţional cu UBT Cluj şi semifinalist în LNBM cu SCM U Craiova. Din vara anului 2019 a semnat cu CSM Târgu Jiu cu care a prelungit acum contractul.

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: