Pandurii se reuneşte oficial luni, 13 iulie

Pandurii și-a stabilit data reunirii pentru data de 13 iulie când antrenorul Călin Cojocaru așteaptă la antrenamente doi jucători străini, dar și pe foști componenți ai echipei din Târgu Jiu.

Aflat la Târgu Jiu de la începutul săptămânii, antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, a anunțat că echipa se va reuni luni, 13 iulie.

Tehnicianul așteaptă la reunire 25 de jucători, printre aceștia numărându-se și cei doi juniori străini propusi de impresarul belgian Jean Willy Ngoma. Este vorba despre fundașul nigerian Emmanuel Okeke și de atacantul francez Steven Goma, ambii de 19 ani. Aceștia s-au pregătit alături de olteni și în iarnă, au jucat în majoritatea amicalelor, dar nu au putut fi legitimați, deoarece Pandurii a avut interdicție la transferuri.

”Okeke trebuie să sosească la Târgu Jiu. Mai este Steven Goma, atacantul de 19 ani. Este un tânăr de perspectivă și eu cred că poate să ne ajute. Așteptăm 25-26 de jucători, dintre care o să păstrez 23, pe care mă voi baza în campionatul următor. Vor rămâne o parte din jucătorii din sezonul trecut, suntem în discuții, dar, concret, putem vorbi aceste lucruri de săptămâna viitoare. Trebuie să ne întărim, să aducem și jucători cu experiență. Cu siguranță, o să vedeți o altă echipă a Pandurilor”, a spus Cojocaru, la Accent TV.

Emmanuel Okeke și Steven Goma sunt cei doi jucători străini pe care antrenorul îi cunoaşte deja din iarna acestui an când i-a avut la pregătire chiar dacă nu a putut să îi folosească în campionat.

Pandurii a rămas în Liga 2 datorită ”înghețării” sezonului din cauza pandemiei COVID-19 și a deciziei FRF ca nicio echipă să nu retrogradeze. Altfel, cu greu mai avea vreo șansă de menținere, fiindcă era ultima clasată, cu doar opt puncte acumulate în 24 de etape, la mare distanță de locurile salvatoare.

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: