Revelion la Roșia de Amaradia

Vestea că restricțiile impuse de pandemia Covid s-au mai relaxat îi face pe mulți primari să se mai gândească atunci când vine vorba despre petrecerea dintre ani. Unii dau dovadă de mai mult curaj și organizează un moment pentru cetățenii care vor să petreacă așa cum trebuie trecerea în noul an.

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că pregătește un foc de artificii, un foc de tabără, mâncare tradițională și vestitul vin fiert. Edilul se așteaptă ca la eveniment să participe peste 1000 de persoane, acesta desfășurându-se pe stadionul din centrul localității.

”Am zis să fac ceva pentru oameni, să simtă și ei că este sărbătoare. Vom avea un foc de artificii, un foc de tabără. De asemenea, vom avea și ceva gustări, vin fiert, dar și o formație. Ne-am gândit să organizăm petrecerea de Revelion pe stadionul din centrul localității. Mă aștept să vină circa 1000 de oameni. Oamenii sunt dornici să mai iasă, să socializeze și cred că acesta este un moment bun. S-a simțit lipsa acestui eveniment anul trecut. Am invitat toți cetățenii și din comunele vecine”, a spus Cotojman.

Edilul a mai spus că persoanele nevaccinate vor sta lângă focul de tabără, iar cei imunizați în sala de festivități. ”Încă de la începerea spectacolului, voi încerca să fac apel la toți cei prezenți pentru a respecta regulile impuse. În sala de festivități să fie doar cei vaccinați, iar în jurul focului de tabără să fie cei nevaccinați”, a spus Cotojman.

Vizualizări: 892

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: