Rezervele de la Pandurii, învinse de tinerii lui Hagi

Pandurii Târgu Jiu a întâlnit, joi, în optimile Cupei României liderul Ligii I, FC Viitorul Constanţa. Pandurii au fost la Constanţa fără antrenor şi jucători importanţi, cu toţii afectaţi de gripă sau mai degrabă de nemulţumirile din cadrul clubului aflat în insolvenţă.
Viitorul Constanţa s-a alăturat echipelor care merg mai departe în semifinalele Cupei României, după ACS Poli Timișoara, CS U Craiova, CFR Cluj, Voluntari și Astra. Echipa din Ovidiu s-a impus pe teren propriu în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, încheiat 3-0, iar la final, Gheorghe Hagi s-a declarat încântat de accederea în semifinale. ”În fotbal niciodată nu îți dai seama așa că trebuie să te pregătești. Le-am zis jucătorilor să fie serioși, să avem plăcerea să jucăm fotbal. Ați văzut ce s-a întâmplat la Oradea, la meciul Stelei, eu zic că am pregătit meciul bine. Lăsând la o parte doi, trei jucători, restul pe care i-am folosit au fost destul de tineri. Au fost două echipe tinere pe teren”, a spus Hagi despre meci.


Viitorul Pandurii, în teren cu Viitorul Constanța
Pandurii s-a prezentat la meciul cu Viitorul din optimile Cupei cu un loc format din jucători tineri și de la echipa a doua. Motivul pentru care jucători importanţi au rămas acasă a fost gripa, a comunicat clubul. Astfel, și-au făcut intrarea pe teren jucătorii care vor deveni importanți de la anul, când lotul de fotbalişti se subţia drastic. „Am deplasat la Constanţa o echipă de fotbalişti tineri, majoritatea jucători crescuţi de clubul nostru de la vârsta de 7 ani. Ei sunt viitorul echipei Pandurii şi probabil că pe ei ne vom baza din sezonul viitor. S-au deplasat pentru meciul cu FC Viitorul jucătorii disponibili în acest moment pentru că, după cum s-a văzut şi la meciul din ultima etapă cu Gaz Metan Mediaş, lotul este grav afectat de gripă, chiar şi antrenorul Petre Grigoraş”.
Lotul care s-a deplasat la Constanţa a fost însoţit de antrenorii secunzi Marian Dinu şi Dan Moţei.

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: