Rezultat bun pentru juniorul Alexandru Beșliu la seniori

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu a ocupat locul 4  la Turneul Final al Cupei României de Seniori. Sportivul junior a intrat în concurs la categoria 97 de Kg fiind aproape de podium într-o competiţie de seniori.

Organizate sub egida Federaţiei Română de Lupte, întrecerilor au fost găzduite de Sala Sporturilor din Năvodari, acolo unde luptătorii gorjeni au intrat în cursa pentru medalii. Alexandru Beşliu a intrat pe saltea la categoria 97 de Kg, Eduard Popescu la categoria 125 de Kg, în timp ce la cadeţi, Octavian Mitoi, a concurat la categoria 71 de Kg.

Cel mai bine clasat dintre luptătorii gorjeni a fost Alexandru Beşliu. Deşi e încă junior, sportivul cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu -CS Pandurii, a fost foarte aproape de a urca pe podium în competiţia de la seniori unde a terminat pe locul 4. „Un lucru cu adevărat încurajator a fost evoluția pe care a avut-o Alexandru Beșliu, sportivul nostru a fost foarte aproape de o medalie. Alex a arătat că poate pune probleme oricărui adversar”, a declarat pentru site-ul CSM Mădălin Gorjanu, antrenor secţia de lupte a clubului.

În cadrul turneului de la malul mării și-a făcut debutul în competițiile oficiale şi Octavian Mitoi, legitimat la CSM Târgu Jiu, la cadeţi. Chiar dacă nu a reușit o clasare pe podium, fiind debutant la un asemenea nivel, sportivul pregătit de Mădălin Gorjanu a avut o evoluție de apreciat.

Galerie foto


Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: