Meciuri echilibrate în Liga 2 în etapa a 11-a. ACS Viitorul merge la Iaşi

Etapa a 11-a a Ligii 2 debutează joi, zi din care majoritatea etapelor desfășurate până acum în acest sezon au început, și se va încheia luni. Vor fi zece jocuri echilibrate în care cu greu se poate desemna o favorită certă dinainte. ACS Viitorul Târgu Jiu se va deplasa la Iaşi în etapa a 11-a.

Etapa a 11-a începe chiar cu derby-ul campionatului, nu numai rundei, Petrolul - Steaua, joi de la ora 19:30. Se întâlnesc două echipe care cu siguranță se vor mai întâlni de două ori și în play-off, acum clasatele pe locul 1, respectiv 5. Vineri, de la ora 15:30, FC Buzău va avea un meci greu acasă cu Unirea Slobozia, una dintre cele două formații care par în acest moment puterea de a ataca ultima poziție de play-off, pe care se află chiar trupa lui Pustai. Sâmbătă, toate cele patru meciuri care încep de la ora 11:00 aduc față în față echipe aflate fie în situații aproape asemănătoare privind situația din clasament, cât și cea a existenței: Astra (locul 20 / -1 punct) – Dunărea Călăraşi (locul 18 / 3 puncte), Unirea Constanţa (17 / 4) – Dacia Unirea Brăila (19 / 2), Politehnica Iaşi (10 / 12) – ACS Viitorul Târgu Jiu (15 / 10) şi Metaloglobus Bucureşti (7 / 16) – FK Csikszereda (12 / 12).

Tot sâmbătă au loc și două meciuri derby de județ, cu multe ambiții. În Sibiu, la Mediaș, se joacă de la ora 12:30 FC Hermannstadt – CS Comunal Șelimbăr, iar în Timiș, la Timișoara, de la ora 15:00 are loc Politehnica – Ripensia.

Duminică se joacă alt derby județean în Liga 2, de la ora 12:30. Universitatea Cluj va fi gazdă cu nou-promovata Unirea Dej. Numai că meciul se joacă, la dorința fotbaliștilor antrenați de Erik Lincar, tot la Bistrița, în județul Bistrița-Năsăud!

Etapa se încheie luni, când, de la ora 15:30, Concordia Chiajna primește vizita celor de la FC Brașov, în singurul meci în care una dintre echipe este mare favorită să câștige, respectiv cea ilfoveană.

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: