Start bun în noul sezon pentru Jiul Rovinari

Echipele din Rovinari și Turceni au avut un start bun în noul sezon de Liga a 4-a. Dacă echipa din Turceni este obişnuită statutul de lider, Jiul Rovinari este una dintre surprizele acestui debut, fiind neînvinsă după primele trei etape.

Mai greu şi mai târziu decât de obicei, campionatul judeţean a pornit la drum, iar echipele de tradiţie ale Gorjului fotbalistic sunt în top.

Liderii Ligii 4, după trei etape, sunt jucătorii de la Jiul Rovinari, care sunt neînvinşi, la fel ca şi echipa din Turceni, care se află pe locul doi în clasament.

Jiul ocupă prima poziţie pentru că are mai multe goluri marcate, în trei etape înscriind de zece ori. Nici Jiul şi nici CSO Turceni nu au punctaj maxim, având până acum două victorii şi un egal, dar par a fi echipele în cea mai bună formă, pentru că nu au pierdut nici un meci.

Nici a patra clasată, Petrolul Stoina nu are nici un joc pierdut dar are două rezultate de egalitate, înaintea celor din Stoina, pe podiumul Ligii 4 fiind o altă echipă de tradiţie a Gorjului, Petrolul Ţicleni. În etapa a treia Jiul Rovinari a stabilit scorul etapei, 4-3 cu Minerul Motru, CSO Turceni s-a impus la limită, pe teren propriu, scor 1-0 cu Petrolul Bustuchin, o altă formaţie nelipsită dintre echipele de top ale Ligii 4 Gorj.

Victorii mai clare au obţinut acasă Petrolul Ţicleni şi Viitorul Negomir, în timp  ce Petrolul Stoina a remizat în deplasarea de la Mătăsari, scor 3-3 cu Minerul.

Liga 4, Rezultate etapa 3

CSO Turceni - Petrolul Bustuchin 1 - 0

Minerul II Mătăsari - Petrolul Stoina 3 - 3

Jiul Rovinari  - Minerul Motru 4 - 3

Petrolul Țicleni - Internațional Bălești 2 - 1

Viitorul Negomir - Unirea Țînțăreni 3 - 0

Liga 5, Rezultate etapa a 3-a

Dinamo Inter Stănești - Energetica Tismana 2 - 0

Știința Flacăra Roșia de Amaradia Unirea Dragotești 2 - 5

Viitorul Plopșoru - Gilortul Bengești 1 - 3

AS Dănești - Știința Popmond Plopșoru 2 - 1

Sporting Târgu Cărbunești - AS Scoarța 2 - 0

Foresta Văgiulești a stat

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: