Universitatea Craiova a dat cu terenul în cap celor de la Clinceni

Universitatea Craiova a făcut show cu Academica Clinceni în meciul disputat luni seara. Echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a impus clar pe teren propriu cu scorul de  5-0.

Academica Clinceni a fost pulverizată la Craiova, după ce a luat goluri din toate pozițiile și a făcut cadou un penalti. „Academica este o catastrofă în apărare”, a remarcat unul dintre comentatorii meciului, după ce oltenii au făcut show și au înscris nu mai puțin de trei goluri în 23 de minute.

Academica Clinceni a venit să joace ofensiv în Bănie, iar Universitatea „s-a distrat” în fața unui adversar naiv. Echipa lui Reghecampf a condus după primele 45 de minute cu 3-0, a marcat apoi de două ori în partea a doua, dar a ratat și un penalty făcut „cadou” de ultima clasată din Liga 1.

La final, Florin Achim, omul care a făcut un henț incredibil în careu, și-a găsit cu greu cuvintele, chiar dacă Houri a ratat lovitura de  pedeapsă. „Nici nu știu ce să mai zic! Am arătat rău după primele 15 minute. Nu știu ce e de făcut! Am venit cu alte gânduri aici, dar am făcut greșeli care ne-au costat și așa s-a scris istoria. Nu mai am cuvinte! Este cel mai greu moment. Suferim în apărare, ne desfacem foarte mult, pentru că Mister vrea să jucăm fotbal. Arătăm jalnic pe tranziție, sperăm să reparăm lucrurile. Îmi pare rău că am făcut penalty”, a spus Florin Achim.

Vizualizări: 1,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: