Fotbalist din Liga 4, prăbușit pe teren şi resuscitat

Partida dintre CSL Ștefăneștii de Jos și CS Brănești, din etapa a 7-a a Ligii a 4-a Ilfov, se putea termina cu o tragedie. Un jucător al gazdelor s-a prăbușit din senin pe gazon și a fost nevoie de intervenția cadrelor medicale.

Totul s-a petrecut în repriza a doua, când CSL Ștefăneștii de Jos conducea cu 2-1. Marian Boșneag a căzut fără să fie implicat în vreo fază de joc, iar meciul a fost oprit imediat. Potrivit informațiilor Ilfov Sport, înainte să cadă fotbalistul de 19 ani i-a spus unui coleg că îi e rău și nu a mai apucat să ceară ajutor sau să iasă la marginea terenului.

Au intervenit prima dată colegii și adversarii, iar ulterior au intervenit și medicii prezenți la meci și chiar au fost aplicate manevre de resuscitare. După ceva mai mult de 15 minute, a fost urcat în ambulanță și dus la spital. Din fericire, starea lui de sănătate e una bună, fiind în afara oricărui pericol.

Sursa amintită precizează că oficialii clubului CSL Ștefăneștii de Jos vor să-l scoată din echipă pe Marian Boșneag, chiar dacă analizele vor fi bune. Se pare că are probleme cu inima, chiar dacă acestea nu au fost identificate la alte verificări efectuate de jucător în urmă cu ceva timp.

Tânărul a mai trecut printr-un astfel de episod acum câteva luni, când se afla acasă. I s-au făcut investigațiile necesare în acest sens, pentru a vedea ce i-a provocat starea de rău, dar analizele au fost bune.

Cert este că ulterior episodului din meci au fost făcute verificări, iar Marian Boșneag e cu vizita medicală la zi. În plus, un test de depistare al noului coronavirus a fost negativ.

Vizualizări: 1,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: