Robert Filip, amendat după o sesizare a lui  Chivu

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a fost amendat săptămâna trecută de primăria Dăneşti care a constat că acesta a ridicat o construcţie în satul Văcarea fără autorizaţie de construcţie. Totul a plecat de la o sesizare  a lui Laurenţiu Chivu, fost candidat la alegerile locale, semn că cei doi mai sunt în competiţie şi la două luni după încheierea scrutinului.

Laurenţiu Chivu a scris pe Facebook despre neregulile constate de către reprezentanţii primăriei Dăneşti. Chivu a lăsat să se înţeleagă că e vorba de locuinţa de domiciliu a familiei Filip, care este în satul Botorogi, însă primarul din Dăneşti a precizat că este vorba de o construcție pe un teren achiziţionat de edilul din Rovinari într-un alt sat al comunei Dănești. "Filip Robert, a minţit când a afirmat că are toate documentele în regulă la domeniul din Botorogi (Văcarea). În fapt, primarul Robert Filip a construit fără autorizaţie, sfidând autorităţile locale", a scris Laurențiu Chivu pe Facebook.

Autorităţile locale din Dăneşti spun că Robert Filip a primit o amendă pentru că nu deţinea autorizaţie de construcție dar și un termen de punere în legalitate. "Nu la Botorogi, la Văcarea. Are acolo niște construcții, a cumpărat acolo nişte terenuri. Am fost sesizați de contracandidatul său, care a candidat pentru PNL, domnul Chivu. Amenda a fost aplicată săptămâna trecută. I-am dat termen de conformare. A venit cu toate actele aici, mai avea de luat o aprobare, în rest știu că are dosarul complet", a declarat Emilian Rusu, primarul comunei Dănești.     

Vizualizări: 4,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: