Popescu: Directorul Ilie trebuie lăsat să lucreze. Decizia CS, aberantă!

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, îl învinovăţeşte pe ministrul Energiei, Victor Grigorescu, pentru situaţia haotică din CE Oltenia. El crede că la conducerea CEO trebuie lăsat Ionel Ilie şi susţine că decizia Consiliului de Supraveghere, de a decapita Directoratul companiei, este aberantă, din moment ce supraveghetorii sunt interimari.

„Complexul Energetic Oltenia are nevoie de un directorat stabil pentru aceste informaţii fac rău companiei. Trebuie să înceteze această situaţie. Eu cred că cel mai mare vinovat este ministrul Energiei. Le-am trimis destule mesaje, dar dumnealor cred că ştiu foarte bine situaţia de la Gorj”, a declarat Cosmin Popescu.  Şeful judeţului crede că cea mai bună soluţie pentru CEO, în momentul de faţă, este ca Ionel Ilie să fie lăsat să lucreze. „.După părerea mea, în momentul în care vezi nişte oameni că lucrează, mă refer la directorul Ilie, ar trebui lăsaţi în pace. Până se hotărăsc să organizeze concursul, ar trebui să-l lase să lucreze, nu au fost probleme cu salariile, dumnealui încearcă să rezolve problemele cu băncile, munceşte pentru companie”, a declarat Popescu.

Interimarii numesc interimari

Preşedintele CJ Gorj mai spune că decizia Consiliul de Supraveghere de a cere demisia membrilor Directoratului este un non sens, dat fiind că ei sunt interimari şi că în două săptămâni va fi selectat un nou consiliu. „Este un non-sens să ceri acum demiterea unor membri ai directoratului, iar viitorul Consiliu de Supraveghere să lucreze cu acest Directorat, impus de un Consiliu de Supraveghere provizoriu”, a declarat Cosmin Popescu. Acesta spune că trebuie respectate etapele legale, înainte de a se cere demisia membrilor Directoratului. „Acest nou Consiliu de Supraveghere trebuie să stabilească planul de administrare pentru patru ani, ca la rândul lui să ceară Directoratului, în momentul în care-l numeşte, planul de management pentru că este obligaţie legală ca noul Directorat să întocmească planul de management, în termen de 60 de zile. Consiliul de Supraveghere poate să fie de acord sau dacă nu este de acord poate să-i demită”, a precizat Cosmin Popescu.

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: