Roberta Crintea, în spectacol la Turceni

A mai rămas o zi până la debutul manifestărilor organizate de administraţia locală din Turceni pentru a marca “Ziua Recoltei”, festivitate aflată anul acesta la cea de-a IV-a ediţie. Anul acesta organizatorii promit concursuri, atât pentru expozanţii care vor fi prezenţi cu produse tradiţionale, dar şi pentru vizitatori. În perioada 19-21 septembrie, atunci când vor avea loc manifestările pentru a celebra recolta de anul acesta, vor avea loc spectacole folclorice. Sâmbătă, 20 septembrie, va avea loc un program artistic susţinut de interpreta de muzică populară Roberta Crintea.

În zilele de 19 şi 21 septembrie, între orele 18-22, vor anima evenimentul formaţii locale de muzică populară şi de petrecere. În data de 20 va avea loc spectacolul oferit de Roberta Crintea, solist profesionist în cadrul “Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului”, alături de un program al Ansamblului Folcloric “Brâuleţul”, al Casei de Cultură din Turceni. Primarul Dumitru Gâlceavă a arătat ce surpriză au pregătit organizatorii atât producătorilor prezenţi cu produse, dar şi vizitatorilor. “Pe tot parcursul acestei sărbători la care vor participa comercianţi locali şi din ţară vor exista diverse activităţi stabilite de organizatori, asta pentru că evenimentul l-am organizat în parteneriat public-privat. Va avea loc o expoziţie de produse cu vânzare, concursuri pentru expozanţi, pentru vizitatori. Vor avea loc şi degustări. Cei prezenţi la aceste manifestări vor putea lua parte şi la spectacolele susţinute de artiştii locali, dar şi la cel oferit de Roberta Crintea”, a declarat Dumitru Gâlceavă, primarul oraşului Turceni.

Festivităţile închinate “Zilei Recoltei” vor avea loc în piaţa din centrul oraşului Turceni, acolo unde administraţia locală a amenajat o scenă pentru spectacole.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: