Rodica Ghimiş a devenit din nou bunică

Bucurie mare în familia Rodicăi Ghimiş! Şefa Casei Judeţene de Pensii Gorj a devenit din nou bunică. Fiica sa a născut la finele anului trecut o fetiţă. Bunica este acum în culmea fericirii şi, pentru a se bucura cât mai mult de noul membru al familiei, şi-a prelungit concediul de sărbători cu câteva zile.

Emoţionată şi în acelaşi timp fericită, Rodica Ghimiş ne-a mărturisit că a devenit din nou bunică. Fiica sa Alexandra a născut la un spital din capitală o fetiţă, perfect sănătoasă. Joi au ajuns în Târgu Jiu. „Sunt bunică! Eram bunică, dar acum sunt din nou. Fata mea a născut o fetiţă în data de 30 decembrie. Mă simt excepţional de bine. Am şi un băieţel, pe Alexandru Mihai, care este mai mare decât surioara lui cu aproape şase ani. Fetiţa se numeşte Elena, are şi pe naşa sa care se numeşte aşa”, a spus Rodica Ghimiş.

Şefa Casei Judeţene de Pensii Gorj spune că va rămâne câteva zile în concediu pentru a fi cât mai aproape de fiica sa, dar şi de cei doi nepoţei. „Voi reveni la muncă în data de 10 ianuarie. Mai stau puţin în concediu, să mă pot bucura cât mai mult de cea mică”, a mai spus Rodica Ghimiş.

Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: