Roman, numărul 24 la meciul Naţionalei cu Danemarca

Atacantul pandurilor, Mihai Roman, a primit numărul 24 pe tricou, la amicalul cu Danemarca. El a fost rezervă la acest meci, însă a participat la o conferinţă de presă alături de selecţionerul Anghel Iordănescu.

La închiderea ediţiei nu se ştia dacă Mihai Roman a fost trimis pe teren sau nu la meciul cu Danemarca. Oricum, el a apărut alături de Andrei Prepeliţă, Paul Papp şi selecţionerul României, într-o conferinţă de presă. “Vreau să dau șansa și altor jucători. Să-i văd pe toți cei cu care plec la drum. Avem jucători noi în lot. Mihai Roman debutează și îi urez o carieră deosebită, sper ca și el să își dorească acest lucru și să impună selecția la națională. Petre Grigoraș nu credea nici el că-l sun pentru a-l chema pe Mihai Roman, vă imaginați cum s-a simțit băiatul”, a spus Iordănescu. Selecţionerul l-a urmărit personal pe Mihai Roman din tribune la meciul dintre Dinamo şi Pandurii, meci în care Roman a marcat de două ori.

Mihai Roman a declarat că speră să mai fie ales şi pentru alte meciuri: “Pentru mine contează enorm această convocare. Sper ca prin evoluțiile de la club să mai fiu selecționat. Tratez acest meci, chiar dacă este amical, cu maximă seriozitate. Aș vrea să debutez la națională într-o partidă pe care să o câştigăm”.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: