Român ucis în Spania: ”L-au înjunghiat. Suntem disperați, nu avem banii să-l aducem acasă!”

Un român a fost ucis cu sânge rece peste hotare. Este vorba despre Vasile Ilie, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Călărași, plecat în Spania la muncă. Cumnatul său povestește cum a avut loc oroarea și că totul ar fi pornit de la un scandal în fața unui magazin, acolo unde Ilie a mers să facă cumpărături.

Cei care l-au ucis cu sânge rece sunt doi cetățeni din Uruguay, conform rudelor lui Vasile. Acesta locuia cu iubita sa, iar de 4 ani era stabilit în Ibiza. Bălan Ionel, cumnatul bărbatului ucis, spune că cei doi ucigași au fost deja reținuți.

”Din informațiile pe care le am de la concubină, reiese că stăteau în casă la o bere cu un prieten, la care cei doi au coborât la un magazin din apropiere să își mai cumpere o bere. Doi bărbați din Uruguay au sărit la scandal și au sărit asupra lor. Cumnatul meu cu prietenul lui s-au apărat, iar unul dintre bărbați a sărit și l-a înjunghiat pe cumnat, în zona spatelui. Cumnatul meu lucra acolo în Spania. Este plecat de 4 ani acolo. Scandalul nu a fost pornit de cumnatul meu, ci de ceilalți cetățeni străini”, a spus cumnatul victimei.

Familia trebuie să-l aducă în România, dar costurile sunt extrem de mari și rudele au nevoie de bani. ”Am vorbit cu o firmă de servicii funerare și ne-au cerut 6.500 de euro să-l aducă acasă în România. Suma nu o deținem și încercăm pe toate metodele să facem rost de bani să nu-l lăsam acolo. Am vândut și o bucată de pământ”, mai spune bărbatul.

Cei care pot contribui cu o sumă oricât de mică o pot face la în contul lui BALAN IONEL.

IBAN: RO18CECEC001946387792211

Banca: CEC Bank

Moneda: RON

Cod SWIFT: CECEROBUXXX

Vizualizări: 14,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: