Profită de fiecare zi liberă pe care o au

Sărbătorile au trecut, însă românii nu renunță la vacanțe nici în ruptul capului. Chiar dacă perioada de concedii este aproape de final, unii încă se mai ”agață” de orice zi liberă pe care o au și dau fuga la munte. De exemplu, stațiunea montană Rânca a fost în acest weekend plină de turiștii dornici de distracție.

Pârtiile din Rânca au fost locul ideal pentru miile de turiști plecați de acasă pentru o porție de relaxare. Zăpada numai bună pentru practicarea sporturilor de iarnă i-a făcut pe turiști să se bucure din plin la săniuș sau la schi.

”Suntem din București și profităm de fiecare zi liberă pe care o avem. Am venit doar pentru weekend, în rest nu putem, suntem la muncă(...). Este perfect. Suntem aici doar pentru o zi, dar, când avem liber, dăm fuga la munte câteva ore. Cred că este locul perfect unde te poți relaxa, exceptând temperaturile scăzute(...). Totul este așa de frumos. Peisajele, mâncarea și gazdele sunt nemaipomenite. Vin din Craiova, dar vin mereu cu mare drag”, au spus câțiva turiști.

Cabanierii vin și ei cu cele mai bune oferte, unele chiar mai mici față de luna trecută.

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: