Romanescu: Dacă acceptam falimentul, în 2 ani eram în liga a doua

Calea falimentului ar fi salvat clubul Pandurii din această agonie. Crede acest lucru primarul Marcel Romanescu. Edilul a dat exemplu alte grupări care au reînviat după ce au fost în faliment și au jucat în liga a patra. În momentul de față, clubul de fotbal de la Târgu Jiu este ținut în viață „ca un bolnav la aparate”, este părerea edilului.

„De doi ani de zile, ținem clubul Pandurii cu perfuzii, ca bolnavul ținut de aparate pe patul de spital. Dacă acceptam falimentul, te duceai în liga a patra și în doi ani, puteai să fii în liga a doua. Dacă Aradul a acceptat acest lucru, Ploieștiul care este mare echipă, Rapidul a acceptat să plece undeva în liga a patra. Mi se pare că și U Cluj a trecut printr-o astfel de perioadă. De ce noi nu puteam să facem acest lucru?”, a spus Romanescu, la Gorj TV.

Romanescu are în plan să discute cu aleșii locali și să stabilească împreună soarta clubului de fotbal. Consiliul Local este acționar la Pandurii și nu are nici patrimoniu, nici bani așa că nu ar avea cum susține activitatea sportivă de la club. „Ținem un club în agonie și nu vom avea soluții. Sunt foarte multe procese. Este un proces și cu Finanțele Publice. Nu știu cum se va desfășura. Sunt multe lucruri care nu îi dau posibilitatea să funcționeze. Am sperat că o să găsim înțelegere. Acționar la Pandurii Târgu Jiu este Consiliul Local care n-are patrimoniu, n-are buget, n-are nimic. Trebuie să inițiem o hotărâre de Consiliu Local să luăm o decizie într-o direcție sau alta. Nu suntem în situația financiară încât să ținem un club de liga întâi. Nici Consiliul Local, nici Consiliul Județean”, a încheiat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: