Brujan: Suntem mulţumiţi de rezultate, dar am rămas datori suporterilor

Gilortul Cărbuneşti este una dintre echipele care s-au întărit cel mai mult în pauza competiţională şi ameninţă serios primele poziţii din clasament. Conducerea clubului e mulţumită de startul acestui sezon, Gilortul apropiindu-se la patru puncte de lider.

Viceprimarul din Cărbuneşti, Cosmin Mihai Brujan, a fost prezent la ultimul meci al echipei din Cărbuneşti şi a luat loc la un moment dat şi pe banca echipei, bucurându-se la final alături de jucători pentru victoria obţinută. „Am arătat că avem o echipă bine organizată, cu ocazia acestui joc, am avut totuşi un meci greu cu Petrolul Bustuchin. Dar a fost un joc bun al nostru, mai ales că rezultatul de 1-0 ne ajută foarte mult. Suntem mulţumiţi de rezultate până acum, aşteptăm ca echipa să crească în joc şi să ajungă la valoare maximă, pentru că au rămas puţin datori suporterilor la capitolul spectacol”, a spus viceprimarul Brujan după acest meci decisiv pentru cărbuneşteni în lupta pentru menţinerea pe podium.

În prima etapă, în deplasarea de la Turceni, Gilortul a dominat clar meciul, dar acum, la meciul de acasă cu Petrolul Bustuchin, gazdele s-au impus mai greu. „Cred că jucătorii se vedeau favoriţi, poate şi semieşecul celor de la Petrolul de acasă a dus la asta, jucătorii noştri au fost mai relaxaţi şi de aceea a fost un meci mai greu ca la Turceni. Important e că am reuşlit să recuperăm din punctele pierdute în tur şi contează foarte mult acele puncte pierdute, mai ales că din iarnă am schimbat obiectivul şi contează orice punct. Dacă aveam trei puncte în plus eram favoriţi acum, însă dacă o să câştigăm şi duminică suntem favoriţi la clasarea pe locul I”, a declarat viceprimarul Cosmin Brujan la Accent Tv.

Acesta consideră sezonul în curs ca fiind cel mai puternic din ultima perioadă, nu mai puţin de cinci echipe fiind încă în luptă pentru un loc pe podium şi pentru titlu: „Campionatul, sau mai bine zis returul, este mai puternic decât toate campionatele de până acum. În acest sezon sunt practic 5 echipe care doresc să câştige, totul e posibil, vor fi şi meciuri pierdute de favorite, sunt şi alte echipe puternice în campionat, chiar dacă nu sunt pe primele locuri. Dar dacă noi reuşim să câştigăm toate meciurile, vom câştiga şi campionatul, cu toate că am pornit cu şase puncte mai puţin în retur. Acum mai avem patru de recuperat, dar chiar şi aşa e foarte greu”.

Gilortul va avea un nou derbi la finalul acestei săptămâni când va juca în deplasare cu a cincea clasată, Petrolul Ţicleni, care este încă în lupta pentru titlu şi are o echipă la fel de puternică ca şi cea de la Cărbuneşti.

Vizualizări: 596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: