Romanescu, despre „sacrificiul” lui Berca: E învăţat cu bani mulţi!

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a reacţionat după declaraţia colegului său de partid, Eduard Berca, care a spus că nu ar accepta funcţia de administrator public pentru un salariul mai mic de 10.000 de lei. „Cu bani mai puţini nu mă duc, ştiu ce pot şi ce-mi trebuie. Dacă eu am un anumit nivel salarial acum, de ce să mă sacrific? Nu vreau să mă sacrific, pentru că nu-i văd sensul”, a spus Berca.

Pus să comenteze, Romanescu a spus că Berca lucrează de foarte mult timp în mediul privat şi probabil este învăţat cu bani mulţi. „Eduard Berca lucrează de foarte mult timp în mediul privat şi din acest punct de vedere, pe funcţiile de conducere pe care le-a ocupat, presupun că a avut un venit mai mare decât suma pe care a precizat-o şi de aceea are un anumit standard fără de care nu se poate lipsi în momentul de faţă. Această declaraţie era raportată exact la veniturile pe care dânsul le obţine în funcţiile de conducere din mediul privat”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Întrebat dacă salariul de administrator public corespunde sumei precizate de Berca, Romanescu a spus clar că leafa este mult mai mică. „În acest moment salariul unei astfel de funcţii este sub suma precizată de dumnealui, în timp nu se ştie, dar acum este mult sub această sumă”, a spus Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: