Declaraţia uimitoare a unui liberal: „Fără 10.000 lei nu mă sacrific pentru Târgu Jiu”

Eduard Berca, prim-vicepreşedintele PNL Târgu Jiu, a spus răspicat că nu vrea postul de administrator public la Târgu Jiu fără un salariu de cel puţin 10.000 de lei. „Cu bani mai puţini nu mă duc, ştiu ce pot şi ce-mi trebuie”, a spus Eduard Berca, la Radio Infinit. Declaraţia a fost făcută în contextul în care postul de administrator public nici n-a trecut de Consiliul Local.

„Dacă eu am un anumit nivel salarial acum, de ce să mă sacrific? Nu vreau să mă sacrific, pentru că nu-i văd sensul. Este suficient că încerc să fac lucrurile cum trebuie”, a mai spus Eduard Berca.

Întrebat dacă s-a supărat pe Marcel Romanescu pentru că a amintit numele fostului subprefect Virgil Drăguşin pentru acel post, Berca a declarat: „Marcel şi-a exprimat un punct de vedere personal legat de un prieten bun al lui, se cunosc de foarte mult timp, au lucrat împreună. Din punctul meu de vedere, managementul public este cu totul altceva. Virgil Drăguşin a fost toată viaţa lui funcţionar, eu am altă perspectivă faţă de management, îl practic de 20 de ani şi am şi ceva rezultate, am altă viziune”.

Vizualizări: 5,194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: